Søgemaskinen til danske websider om Frankrig

 Gratis service

  Tilføj websider
- det er gratis at tilføje enkeltsider til søgemaskinen. Det kr&ælig;lig;ves dog at siderne er på dansk og at de handler om Frankrig - vi accepterer gratis op til 10 sider med forskelligt indhold pr site. Klik på linket nederst på siden
  Benyt en søgeboks på dine sider.
Se søgeboksene og deres kode herunder. Dette er en gratis service som giver dig mulighed at udføre en søgning direkte fra dine websider. Hvis dine sider er tilføjet og accepteret i søgeindekseret vil du finde både resultater fra dine egne sider samt fra andre danske websider om Frankrig.

 Service der koster penge

  Fuld indeksering
Man kan godt få hele sit site indekseret, men indeksering og vedligeholdelse er tids- og ressourcekr&ælig;lig;vende og for at dælig;kker vores omkostninger tager vi et gebyr for denne service. For at få interessante resultater fra søgemaskinen skal man ligeledes bruge TITLE og META felter på sine sider. Kontakt os på mailadressen nederst på siden for at høre mere om denne service og dens pris.
  Reklame i søgeresultaterne
Vi kan placere et banner som peger mod dit site inde i søgeresultaterne. Du betaler således en pris pr klik for søgninger på det søgeord der interesserer dig. Se hvor frølåret er placeret, når du søger på ordet 'vin' ved at klikke her. Kontakt os direkte for denne service
  Bannerreklamer
For andre bannerreklamer (øverst på siden), kontakt venligst DoubleClick Danmark, ved at klikke på linket nederst på siden.


    

    Alt om Frankrig
   

   danske sider om .fr

    Alt om Frankrig
   

   danske sider om .fr
Tilføj dansk webside om Frankrig